Dom > Знање > Sadržaj
Ускоро ће се појавити два мобилна телефона са додиром на додир
- May 10, 2018 -

Застарели Хуавеи ОППО и други велики произвођачи на целом екрану развијају дуал-сцреен фолдинг мобилне телефоне

 

2017. мобилни телефон на целом екрану с језгром дељења екрана је порастао на глобалном нивоу. Скоро сви кинески произвођачи првог реда пратили су јужнокорејску Самсунг Елецтроницс и амерички Аппле. Покренули су мобилни телефон на целом екрану. Након целог екрана, која ће бити следећа хотспот паметног телефона?

 

1.jpg

 


  Према индустријским изворима, нови мобилни телефони ће бити нови тренд 
у глобалној индустрији мобилних телефона.

Према извештајима из индустријских извора, велики број произвођача мобилних телефона, укључујући Кину и Јужну Кореју, тренутно развијају преклопне мобилне телефоне, међу којима су Хуавеи, ОППО и Самсунг Елецтроницс и ЛГ Елецтроницс из Јужне Кореје.

 

На целокупном мобилном телефону, Схарп Цорпоратион из Јапана је оригинатор индустрије. У преклопним мобилним телефонима, Кинески ЗТЕ је направио корак напред. У октобру, на конференцији у Њујорку, ЗТЕ је најавио преклопљени дво-екрански мобилни телефон Акон М. Телефон има два екрана с фулл-ХД резолуцијом од 5,2 инча, а може се склопити и обезбедити велики 6,7-инчни екран, пружајући богатије искуство гледања


  Недавно је Иу Цхенгдонг, извршни директор компаније Хуавеи одговоран за пословање са мобилним телефоном , открио да Хуавеи развија дуалсцреен мобилне телефоне и планира издавање производа до краја 2018. године. Детаљи о производу су још увек непознати.


  Према индустријским изворима, ОППО такође развија сличне производе. Компанија има

раније се пријављивала за више патената и повезана је са преклопним екранима и преклопним мобилним телефонима.


 

 

2.jpg

 

Поред кинеских компанија, корејски произвођачи мобилних телефона такође су веома заинтересовани за склапање мобилних телефона са два екрана. Као и ОППО, Самсунг Елецтроницс је раније поднео захтев за патентирање технологије везаних за преклапање мобилних телефона у Сједињеним Државама. Један од Самсунгових патената је "флексибилни електронски уређаји". Самсунг користи флексибилни екран на оба екрана.