Dom > Знање > Sadržaj
Једноставно за рад
- Apr 25, 2018 -

Са спреда, екран осетљив на додир нема очигледне разлике од нормалног дисплеја. Са стражње стране, постоји још једна сигнална линија од обичног дисплеја, што је линија сигнала која повезује екран осетљив на додир. Када се обични екран користи, обично није потребан посебан програм за драјвере, а када се користи екран осетљив на додир, он мора имати наменски управљачки програм за додирни екран, иначе не може додирнути операцију.

Локација ових апликација је углавном апликација за низак трошак упита. Медицински, врхунски ПОС и екрани осетљивог на додир на индустријским локацијама обично су опремљени инфрацрвеним екранима осјетљивим на додир, 5-жичним отпорним екранима осјетљивим на додир и капацитивним екранима осјетљивим на додир. Прикази екрана са звучним таласима и 4-жична отпорност се углавном користе на сајтовима за претраживање. Поред тога, неки велики ЛЦД телевизори обично су опремљени инфрацрвеним екранима осјетљивим на додир и звучним таласима, међу којима су и многи инфрацрвени екрани.

Под нормалним околностима, уколико је квалитет купца вриједан, препоручује се избор дисплеја са додиром бренда, јер је гарантован сервис након продаје, ако је купац више забринут због цијене, можете размислити о кориштењу склопљеног дисплеја.