Dom > Знање > Sadržaj
Дуг живот. Високе резолуције. Изузетно танак и лаган
- Apr 25, 2018 -

1, дуг живот. Са напредовањем науке и технологије, животни век ЛЦД производа може достићи више од 50.000 сати (углавном је погођен изворима позадинског осветљења). Тренутно, маинстреам технологија ЛЕД позадинског освјетљења у основи се ослободила ограничења времена ЦЦФЛ осветљења, а његов вијек трајања може бити након што се достигне 100.000 сати или више, осветљеност може досећи 1000 лумена, а извор свјетлости неће бити затамњен после дугог период употребе.

2, велика перспектива. Код првих ЛЦД производа угао гледања је некада био велики проблем који ограничава ЛЦД екран, али уз континуирани напредак ЛЦД технологије овај проблем је у потпуности решен, као што је кориштење ДИД, ИПС технологије, екрана за спајање, његовог видљивог угао може доћи до незамисливих 178 степени.

3, висока резолуција. Према маинстреам технологији на тренутном тржишту, физичка резолуција приказа течног кристала може лако доћи до нивоа мрежњаче која се не може разликовати од голих очију. Светлост и контраст течног кристала су веома високи, а боја је светла и светла, а слика је стабилна и не трепери.

4, ултра танке и лагане. Течни кристал има карактеристике танке дебљине и мале тежине и лако се може монтирати и уградити. Специјални ЛЦД екран од 55 инча тежи само 30 кг, а његова дебљина је мања од 11 цм. Ово је неупоредиво са другим уређајима за приказивање.

5, потрошња енергије је минимална. Уређаји за приказивање текућих кристала, ниска потрошња енергије, ниска потрошња топлоте одувек су били познати људима, у стању мировања само 3В.

6, стопа неуспеха је ниска. Текући кристал је тренутно најстабилнији и поуздан уређај за приказ, јер је топлота веома мала, уређај је веома стабилан и уређај се неће оштетити због превеликог пораста температуре и оштећења.