Dom > Новости > Sadržaj
Најједноставнији, најприкладнији и природнији начин интеракције између људи и рачунара
- Apr 25, 2018 -

Екран осетљив на додир се зове "тоуцх сцреен" или "тоуцх панел". То је индуктивни уређај за приказивање течног кристала који може примати улазне сигнале као што су контакти. Када додирне графичко дугме на екрану, екран осетљив на додир Систем хаптичних повратних информација може да управља различитим уређајима за повезивање према унапред програмираним програмима, који се могу користити за замену механичких панела панела и стварање живих видео и аудио ефеката помоћу екрана са екраном са течним кристалима . Екран осетљив на додир је најновији рачунарски улазни уређај. То је најједноставнији, најприкладнији и природнији метод интеракције између људи и рачунара. Мултимедији даје нови изглед и представља атрактиван нови мултимедијални интерактивни уређај. Углавном се користи у питањима јавног информисања, руководства, индустријске контроле, војне команде, видео игара, а ла царте, мултимедијалног учења, пре-сале некретнина.

1. Све су радна окружења која су потпуно изолована од спољног света и не плаше се прашине, водене паре и уља;

2, може користити било који објекат за додир, може се користити за писање и извлачење, ово је њихова компаративна предност;

3, тачност екрана осетљивог на додир зависи само од тачности А / Д конверзије, лако се може постићи 4096 * 4096. За разлику од петоструке отпорности од отпорности на четири жице како би се обезбедила прецизност прецизније резолуције, али цена је скупа, па је цена врло висока.