Контрола приступа Тоуцх Монитор за вртић

Контролни монитор за контролу приступа за вртић Ми смо се посвећивали пројектовању и производњи монитора на додир, више од 10 година, покривајући већину европског и америчког тржишта. Овај пројекат је био за систем контроле приступа вртића. Опис производа Презентација предузећа Сицхуан ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Контрола приступа додирни монитор за вртић

1.јпг

2.јпг

3.јпг

Ми смо се посветили пројектовању и производњи екрана осетљивог на додир, више од 10 година, покривајући већину европског и америчког тржишта.
Овај пројекат је био за систем контроле приступа вртића.

Опис производа

Преглед величине

15.6 "

Аспецт Ратио

16: 9

Структура

Г + Г

Дебљина

10мм-15мм

Подршка интерфејс

УСБ & ИИЦ & РС232

ИЦ

ЕЕТИ / ИЛИ / ВДТ

ТП погонског напона

УСБ 5В / ИИЦ 3.3

Тип ЛЦД

ТФТ

Активна површина (мм)

344.23 к193.54

Број тачака

800 (РГБ) * 1280

Приступ

МИПИ

Презентација предузећа

Провинција Сицхуан ЦРНЦ Елец-Тецх Цо, Лтд је професионално високотехнолошко предузеће специјализовано за истраживање и развој, производњу, продају оптичког везивања дисплеја и тоуцх панел за различите величине. Након 10 година развоја, ЦРНЦ је обучио велики број изванредних талената, нагомилали богато искуство у технологији производње и менаџменту, те стекао многе лојалне партнере. Иницијална капитална инвестиција је 200 милиона РМБ. Покривајући око 1500 квадратних метара пословног простора и 18.500 квадратних метара прашину радну радњу. ЦРНЦ има више од 50 кључних техничких инжењера и више од 400 запослених у радној линији, потпуно опремљеним великим аутоматским центром за производњу и испитивање квалитета. Уз све ове и индустрију 4.0, месечни капацитет производње је 300.000 комада. Наши производи се широко користе на различитим локацијама и приликама као што су војска, индустријска контрола, медицина, образовање, банкарство, аутомобилска индустрија, оглашавање итд. Наша тржишта се баве домаћим и иностранством. Успостављена је побољшана продајна и сервисна мрежа. ЦРНЦ признаје да је иновација виталност предузећа која води ка успјеху. Имајући тренутно ИСО9001: 2008 и ИСО14001: 2000 сертификате, обезбедио 1 патент, 6 софтвера ауторска права и 2 вин8.1 сертификата. И пријављују се за Аутомотиве ТС16949 и националне војне стандарде ГЈБ9001 сертификате.

23.jpg

17.jpg


34.jpg

图13.jpg

ФАКс:

1.К: Какав је рок плаћања?

А: Т / Т 30% унапред, 70% пре испоруке за додирни панел.
Т / Т 50% унапред, 50% пре испоруке за везивање екрана.

2.К: Поступак везивања

О: Оптичко лепљење је процес ламинирања екрана осетљивог на додир, стакла или пластичних заштитних сочива, ЕМИ филтера и других побољшања екрана на ЛЦД екрану. Слој лепка је интегрисан између покривног слоја и дисплеја како би се у потпуности попунио ваздушни јаз који је оставио за собом у типичним ободима или заптивним везицама. Када је лепак очвршћен, финални производ има боље оптичке и руггедизацијске особине.

3.К: Да ли ваш производ прође ЦЕ или било који други цертификат?

О: Да, наши производи су прошли ЦЕ. И могли бисмо вам помоћи да добијете друге сертификате колико вам је потребно.

4.К: Где је ваш штаб?

О: Наше седиште има седиште у Шензену, укључујући истраживање и развој, продају, финансије, људске ресурсе, одељења за квалитет.

5.К: Када је ваша фирма основана?

О: Наша компанија је основана почетком 2009. године. Имамо близу 10 година искуства за везивање екрана, додирне табле, послове стаклене плоче.

Hot Tags: монитор за контролу приступа за вртић, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, расути
Istraga